Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κορυφαία διάκριση για το IR της ΕTE

To Investor Relations της Εθνικής Τράπεζας ψηφίστηκε ως «Best Investor Relations by a Greek Company 2011» στο πλαίσιο της ετήσιας πανευρωπαϊκής αξιολόγησης του περιοδικού IR Magazine.

Κορυφαία διάκριση για το IR της ΕTE
To Investor Relations (Σχέσεις με Θεσμικούς Επενδυτές και Αναλυτές) της Εθνικής Τράπεζας ψηφίστηκε ως «Best Investor Relations by a Greek Company 2011» στο πλαίσιο της ετήσιας πανευρωπαϊκής αξιολόγησης του περιοδικού IR Magazine.

Η κατάταξη προέκυψε από πανευρωπαϊκή έρευνα, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 730 διαχειριστές χαρτοφυλακίων και αναλυτές. Μεταξύ των σημαντικότερων κριτηρίων επιλογής ήταν η αξιοπιστία, η προσβασιμότητα, η αποτελεσματική επικοινωνία των παραγόντων που επηρεάζουν την πορεία του Ομίλου, η ανταπόκριση και η ποιότητα της παρεχόμενης πληροφόρησης.

Η βράβευση από το IR Magazine έρχεται να προστεθεί σε σειρά βραβείων “Καλύτερο IR στην Ελλάδα” που έχουν απονεμηθεί στο Investor Relations της Εθνικής Τράπεζας από τους εξειδικευμένους φορείς IR Magazine και Institutional Investor magazine για τα έτη 2007, 2008 και 2009.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, και με δεδομένες τις αυξανόμενες απαιτήσεις για πληροφόρηση, η σχέση της Τράπεζας με τους επενδυτές και τους αναλυτές αποκτά μεγαλύτερη σημασία και είναι ουσιώδης για την εταιρική της εικόνα στην Ελλάδα και διεθνώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v