Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τ. Ολυμπιακή: Αναβάθμιση σε ”equalweight” από Π&Κ

Σε αναβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή της Τεχνικής Ολυμπιακής σε ”equalweight” από ”underweight” προχώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ με ανάλυσή της (11/10), όπου θέτει την τιμή-στόχο στα 3,9 ευρώ, το οποίο υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξεως του 1,3% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Τ. Ολυμπιακή: Αναβάθμιση σε  ”equalweight” από Π&Κ
Σε αναβάθμιση της σύστασης για τη μετοχή της Τεχνικής Ολυμπιακής σε equalweight από underweight προχώρησε η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ με ανάλυσή της στις 11 Οκτωβρίου 2004 η οποία φέρει τον τίτλο ”Η επίλυση των νομικών ζητημάτων του Porto Carras μπορεί να είναι ο βασικός καταλύτης για επαναξιολόγηση”.

Η χρηματιστηριακή θέτει την τιμή-στόχο των 3,9 ευρώ για τη μετοχή της Τεχνικής Ολυμπιακής, το οποίο υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξεως του 1,3% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Σημειώνεται πως κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (11/10) η μετοχή της Τεχνικής Ολυμπιακής έκλεισε στα 3,84 ευρώ.

Όπως εξηγεί η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ η αναβάθμιση της σύστασης είναι αποτέλεσμα των ”υγιών” ρυθμών ανάπτυξης που εμφανίζει η θυγατρική του ομίλου στην Αμερική TOUSA, αλλά και στο μεγάλο discount (28%) που διαπραγματεύεται η μετοχή της Τεχνικής Ολυμπιακής σε σχέση με την κεφαλαιοποίηση των θυγατρικών της.

Επίσης, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως οι αξίες που δεν έχουν ακόμη εξερευνηθεί από το Πόρτο Καρράς μπορούν να συμβάλλουν στην προοπτική ανόδου, όταν ξεκαθαριστούν τα νομικά θέματα που εκκρεμούν

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v