Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χ.Α.: Εγκρίσεις σε Ειδικούς Διαπραγματευτές

Η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε τους Ειδικούς Διαπραγματευτές επί των μετοχών τριών εισηγμένων εταιριών.

Χ.Α.: Εγκρίσεις σε Ειδικούς Διαπραγματευτές
Η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε τους Ειδικούς Διαπραγματευτές επί των μετοχών τριών εισηγμένων εταιριών.

Αναλυτικά, η Επιτροπή Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε

* την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας "FRIGOGLASS Α.B.E.Ε." από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ "EUROBANK EFG EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ." και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011.

την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας "ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε." από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ "ΚΥΚΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ." και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011.

την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας "ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε." από την εταιρία - Μέλος του Χ.Α. "ΒΕΤΑ Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ.".


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v