Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Στα 22,2 ευρώ σήκωσε τον ”πήχη” η Marfin

Σε ανοδική αναθεώρηση της τιμής στόχου στα 22,2 από 20,4 ευρώ για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας προχώρησε η Marfin Analysis, ενώ διατήρησε τη σύσταση ”outperform”.

Εθνική: Στα 22,2 ευρώ σήκωσε τον ”πήχη” η Marfin
Σε ανοδική αναθεώρηση της τιμής στόχου στα 22,2 από 20,4 ευρώ για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας προχώρησε η Marfin Analysis σε έκθεσή με τίτλο ”η αξία βαθμιαία απελευθερώνεται”, ενώ διατήρησε τη σύσταση ”outperform”.

Στην ανάλυσή της με ημερομηνία 8 Οκτωβρίου, η Marfin Analysis αναφέρει ότι η μετοχή έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει να υπεραποδίδει έναντι της αγοράς και των ανταγωνιστών της, δεδομένου του προγράμματος αναδιάρθρωσης και της αξίας που σταδιακά απεγκλωβίζεται.

Η αποτίμηση της Εθνικής παραμένει η ελκυστικότερη ανάμεσα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες στον κλάδο, αναφέρει η χρηματιστηριακή.

Έναντι των ευρωπαίων ανταγωνιστών της, η Εθνική διαπραγματεύεται με μικρό premium, κάτι που χαρακτηρίζεται ”δικαιολογημένο”, δεδομένης της προσδοκίας για υψηλότερη ανάπτυξη των κερδών ανά μετοχή και βελτίωση της απόδοσης ιδίων κεφαλαίων (ROE).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v