Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γερμανός: Τιμή-στόχος τα 23,80 ευρώ από Fortius

Την τιμή-στόχο των 23,80 ευρώ θέτει η Fortius Finance για τη μετοχή της Γερμανός σε ανάλυσή της με ημερομηνία 1η Οκτωβρίου 2004, όπου αναφέρει πως παρά τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς η μετοχή της εταιρίας αναμένεται να υπεραποδώσει τόσο του Γενικού όσο και του FTSE-20 στο ερχόμενο 12μηνο.

Γερμανός: Τιμή-στόχος τα 23,80 ευρώ από Fortius
Την τιμή-στόχο των 23,80 ευρώ θέτει η Fortius Finance για τη μετοχή της Γερμανός σε ανάλυσή της με ημερομηνία 1η Οκτωβρίου 2004.

Όπως τονίζει η χρηματιστηριακή, παρά τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς η μετοχή της εταιρίας αναμένεται να υπεραποδώσει τόσο του Γενικού όσο και του FTSE-20 στο ερχόμενο 12μηνο.

Σε ό,τι αφορά την προαναφερθείσα τιμή-στόχο, υποδηλώνει περαιτέρω περιθώριο ανόδου 26,1% για τη μετοχή της Γερμανός, η οποία σημειώνεται πως στη συνεδρίαση της Παρασκευής (1/10) έκλεισε στα 19,36 ευρώ.

Η Fortius Finance σημειώνει πως η μετοχή της εταιρίας είναι υποτιμημένη και ως εκ τούτου συνιστά ”add”, ενώ συμπληρώνει πως παρά το γεγονός ότι η μετοχή της εταιρίας δεν διαπραγματεύεται με discount σε σχέση με τον μέσο όρο των μετοχών που συμπεριλαμβάνονται στον FTSE-20, η μετοχή θα διαπραγματεύεται 9,7 φορές τα κέρδη της το 2007.

Οι κίνδυνοι σχετικά τόσο με την τιμή-στόχο όσο και με τη σύσταση, εξηγεί η Fortius Finance, αφορούν μεταξύ άλλων σε πιθανή καθυστέρηση στη διείσδυση στην αγορά κινητής τηλεφωνίας στο εξωτερικό, καθώς και σε ενδεχόμενη μείωση των εσόδων από την εγχώρια αγορά κινητής

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v