Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΜΕΧΑ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου επταμελούς διοικητικού συμβουλίου του ΣΜΕΧΑ, που αποτελείται πλέον από τους κ.: Καραμανώφ (32 ψήφοι), Παπαριστείδη, Δαβερώνα (31 ψήφοι), Σίνο, Πουλαρίκα, (30 ψήφοι), Μωραϊτάκη και Παντελάκη (27 ψήφοι). Πώς διαμορφώνονται οι νέες ισορροπίες.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΜΕΧΑ
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου επταμελούς διοικητικού συμβουλίου του ΣΜΕΧΑ, που αποτελείται πλέον από τους κ.: Καραμανώφ (32 ψήφοι), Παπαριστείδη, Δαβερώνα (31 ψήφοι), Σίνο, Πουλαρίκα, (30 ψήφοι), Μωραϊτάκη και Παντελάκη (27 ψήφοι).

Αναπληρωματικοί εξελέγησαν ο κ. Ράμμος με 26 ψήφους και ο κ. Σιαφάκας με 25 ψήφους.

Ακολουθούν ο κ. Χριστόπουλος με 24 ψήφους, ο κ. Δεβλέτογλου που έλαβε 20 ψήφους, ο κ. Παπακωνσταντίνου με 14 ψήφους, ο κ. Λέβη με 12 ψήφους και ο κ. Τσιτούρης με 8 ψήφους.

Από το νέο Δ.Σ. του ΣΜΕΧΑ οι κ. Καραμανώφ, Δαβερώνας και Παντελάκης ανήκουν στο ”μπλοκ” των παλαιών χρηματιστών, ενώ οι κ. Πουλαρίκας, Σίνος και Παπαριστείδης ανήκουν στο ”μπλοκ” των χρηματιστών που απέστειλαν ανοικτή επιστολή προς όλες τις ΑΧΕ - μέλη του συνδικαλιστικού οργάνου των χρηματιστών.

Ο κ. Μωραϊτάκης δεν φέρεται να ανήκει σε κανένα ”μπλοκ”.

Εντός των επομένων ημερών θα συνεδριάσει το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του ΣΜΕΧΑ, ώστε να συγκροτηθεί σε σώμα και να αναδείξει νέο πρόεδρο.

Σημειώνεται ότι από τους 78 εκπροσώπους των χρηματιστών, στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος 72, καθώς εκτός των τριών αποκλεισθέντων, απείχαν και άλλοι τρεις.

Στην έναρξη της συνέλευσης εξελέγη ως προέδρος του σώματος ο χρηματιστής Ζαχαρίας Πορταλάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v