Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική ΑΧΕ: Κατεβάζει τον πήχη για 3Ε, Γερμανό

Νέα τιμή-στόχο τα 22,7 ευρώ θέτει για την μετοχή του Γερμανού η Εθνική ΑΧΕ σε έκθεσή της (29/09), ενώ σε άλλη έκθεσή της με ημερομηνία 27/09 θέτει νέα τιμή-στόχο τα 21,5 ευρώ, για τη μετοχή της 3Ε, συνιστώντας Buy.

Εθνική ΑΧΕ: Κατεβάζει τον πήχη για 3Ε, Γερμανό
Νέα τιμή-στόχο τα 22,7 ευρώ, από 25,1 ευρώ θέτει για την μετοχή του Γερμανού η Εθνική ΑΧΕ σε έκθεσή της (29/09), ενώ διατηρεί τη σύσταση Buy.

Eξάλλου η Εθνική ΑΧΕ σε έκθεσή της με ημερομηνία 27/09 θέτει νέα τιμή-στόχο τα 21,5 ευρώ, από 22,1 ευρώ, προηγούμενως για τη μετοχή της , συνιστώντας Buy.

Aναλυτικότερα η Εθνική ΑΧΕ αναθεωρεί προς τα πάνω τις εκτιμήσεις της για το ύψος των κεφαλαιακών δαπανών της Γερμανός, ενώ αυξάνει το risk premium για τη μετοχή της εταιρίας, με αφορμή την πρόσφατη επέκταση της εταιρίας στις αγορές του Ουζμπεκιστάν και της Ουκρανίας.

Ωστόσο οι αναλυτές της Εθνικής ΑΧΕ θεωρούν ότι η μετοχή έχει ”δρόμο μπροστά της” κυρίως λόγω των ρυθμών ανάπτυξης στην εγχώρια αγορά και τη συνεισφορά στην συνολική κερδοφορία από τις διεθνείς δραστηριότητες.

Αναφορικά με την η χρηματιστηριακή εταιρία αναθεωρεί προς τα κάτω τις εκτιμήσεις της για καθαρά κέρδη του 2004, εκτιμώντας ότι θα ανέλθουν στα 149 εκατ. ευρώ, ενώ για τα κέρδη ανά μετοχή της (προ goodwill), προβλέπει ότι θα διαμορφωθούν στα 107 σεντς, έναντι προγενέστερων εκτιμήσεων που έκαναν λόγο για 111 σεντς.

Παράλληλα θεωρεί ότι οι επενδυτές θα πρέπει να παραμείνουν προσεκτικοί έναντι της μετοχής, μέχρι την δημοσίευση των αποτελεσμάτων εννεαμήνου από την εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v