Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Πιθανή η αποκόμιση κερδών

Το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν τάσεις αποκόμισης κερδών κατά τη σημερινή συνεδρίαση επισημαίνουν οι ΑΧΕ, αν και μερίδα εξ αυτών εκτιμά πως το ενδεχόμενο πτωτικής κίνησης είναι περιορισμένο. Στο επίκεντρο η μετοχή του ΟΤΕ.

ΑΧΕ: Πιθανή η αποκόμιση κερδών
Τι εκτιμάται για σήμερα: Σε επιλεκτικούς τίτλους εκτιμά η Εθνική ΑΧΕ πως θα επικεντρωθεί σήμερα το ενδιαφέρον των επενδυτών, οι οποίοι και αναμένεται να υπεραποδώσουν.

Περιορισμένος εκτιμά η Marfin Analysis πως είναι ο κίνδυνος πτωτικών τάσεων, αν και συμπληρώνει πως η μερική αποκόμιση κερδών σε κάποιες μετοχές δεν θα αποτελέσει έκπληξη.

Παράλληλα, η Marfin Analysis εκτιμά πως η πρόσφατη φημολογία γύρω από τον ΟΤΕ ενδέχεται να φέρει τη μετοχή του Οργανισμού στο επίκεντρο, συμπληρώνοντας πως μπορεί να παρατηρηθούν πιέσεις μετά τη συγκέντρωση στα επίπεδα των 11,2 ευρώ ανά μετοχή.

Ήπιες τάσεις αποκόμισης κερδών εκτιμά η Eurobank Securities πως ενδέχεται να παρουσιαστούν κατά τη σημερινή συνεδρίαση, επισημαίνοντας πως για μια ακόμη φορά οι ξένες αγορές αναμένεται να καθοδηγήσουν τη Σοφοκλέους και δη προς μια θετική κατεύθυνση.

Επίσης, η Eurobank Securities συμπληρώνει πως ενδέχεται να παρουσιαστούν και τάσεις ιδιαίτερα όσον αφορά στη μεσαία κεφαλαιοποίηση, καθώς σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του τρίτου τριμήνου του έτους.

Το ενδεχόμενο αποκόμισης κερδών ιδιαίτερα σε τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης επισημαίνει η Eurocorp.

Εξάλλου, η Εγνατία ΑΧΕ εκτιμά πως η μετοχή του ΟΤΕ αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο σήμερα, στο πλαίσιο της φημολογίας που έχει δημιουργηθεί, ενώ ανάλογη είναι και η τοποθέτηση της Σίγμα ΑΧΕ.

Τι έγινε χθες: Ο Γενικός Δείκτης σημείωσε άνοδο 1% με ελαφρά αυξημένους όγκους συναλλαγών αναφέρει η Marfin Analysis, που συμπληρώνει πως η μετοχή της EFG Eurobank ήταν αυτή που οδήγησε την κούρσα, σημειώνοντας αύξηση 2,34% λόγω του αγοραστικού ενδιαφέροντος ξένων θεσμικών επενδυτών.

* Τα reports των ΑΧΕ για τη σημερινή συνεδρίαση δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v