Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Π&Κ: Επιλογή μετοχών και όχι αθρόες τοποθετήσεις

Την εκτίμηση ότι τα αναθεωρημένα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας δεν δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για αθρόες τοποθετήσεις στην αγορά εκφράζει στο εβδομαδιαίο της report η Π&Κ Χρηματιστηριακή, η οποία προκρίνει την προσεκτική επιλογή μετοχών με ελκυστικά θεμελιώδη μεγέθη.

Π&Κ: Επιλογή μετοχών και όχι αθρόες τοποθετήσεις
Την εκτίμηση ότι το μακροοικονομικό περιβάλλον, δεδομένων και των αναθεωρήσεων στα στοιχεία, δεν είναι υποστηρικτικό για τοποθετήσεις σε μεγάλο εύρος του ταμπλό εκφράζει η Π&Κ Χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο της report με ημερομηνία 29 Σεπτεμβρίου 2004.

Στον αντίποδα, η Π&Κ παραπέμπει σε επιλεκτικές τοποθετήσεις, καθώς τα θεμελιώδη συγκεκριμένων εταιριών που συμμετέχουν στην Overweight λίστα της χρηματιστηριακής παραμένουν ελκυστικά.

Η Π&Κ, σε ό,τι αφορά τις επιχειρηματικές εξελίξεις, στέκεται στην Coca Cola 3E, για την οποία λόγω των αναθεωρήσεων σχετικά με τα μεγέθη του 2004 προχώρησε σε μικρή αναθεώρηση της τιμής-στόχου, αν και παρέμεινε θετική για τον τίτλο.

Θετική στάση όμως διατηρεί και για τη Γερμανός, ως αποτέλεσμα των διψήφιων απωλειών που εμφάνισε ο τίτλος τον προηγούμενο μήνα. ”Πιστεύουμε πως τα θεμελιώδη μεγέθη της εταιρίας θα της επιτρέψουν να υλοποιήσει τους στόχους της για το τέλος του χρόνου”.

Για τον ΟΠΑΠ και την απόφασή του να ιδρύσει τη θυγατρική ”ΟΠΑΠ Υπηρεσιών”, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως το ρίσκο που περιέχει το εγχείρημα δεν αναμένεται να επηρεάσει τις βασικές δραστηριότητες του Οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v