Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Νέα σύσταση ”Neutral” από Σίγμα

Σε ”Neutral” από ”Outperform” μεταβάλλει τη σύστασή της για τη μετοχή του Τιτάνα η Σίγμα Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της (29/09), μετά την ανοδική κίνηση της μετοχής, εκτιμώντας ότι είναι δίκαια αποτιμημένη. Η τιμή-στόχος τίθεται στα 21,2 ευρώ

Τιτάν: Νέα σύσταση ”Neutral” από Σίγμα
Σε ”Neutral” από ”Outperform” μεταβάλλει τη σύστασή της για τη μετοχή του Τιτάνα η Σίγμα Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της (29/09), μετά την ανοδική κίνηση της μετοχής, εκτιμώντας ότι είναι δίκαια αποτιμημένη.

Η τιμή στόχος που έχει θέσει η Σίγμα είναι τα 21,2 ευρώ, ενώ η μετοχή του Τιτάνα ”έκλεισε” στα 20,98 ευρώ στη σημερινή συνεδρίαση της 29ης Σεπτεμβρίου.

Η χρηματιστηριακή εταιρία τονίζει ότι στα τρέχοντα επίπεδα αποτίμησης η μετοχή του Τιτάνα φαίνεται να είναι δίκαια αποτιμημένη σε όρους PER για τo 2004 και 2005, έναντι των ανταγωνιστών της, ενώ παραμένει το discount με βάση το ΕΒITDA.

Στην έκθεσή αναφέρονται σε θετικοί καταλύτες για τη μετοχή η αύξηση της ζήτησης τσιμέντου στην Αίγυπτο και η μικρότερη του αναμενόμενου μείωση των εγχώριων κατασκευαστικών δραστηριοτήτων.

Αντίθετα, ως αρνητικοί καταλύτες αναφέρονται η πιθανή υποτίμηση της αιγυπτιακής λίρας, αλλά και η πιθανή υποχώρηση των τιμών του τσιμέντου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v