Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι προβλέψεις της Proton Bank για 4 τράπεζες

Οι προβλέψεις της Proton Bank για τα αποτελέσματα α' τριμήνου της Alpha Bank, της Εurobank, της Εθνικής και της Τράπεζας Κύπρου. Μειώνει την τιμή-στόχο και στις τέσσερις τράπεζες.

Οι προβλέψεις της Proton Bank για 4 τράπεζες
Οι προβλέψεις της Proton Bank για τα αποτελέσματα α' τριμήνου της Alpha Bank, της Εurobank, της Εθνικής και της Τράπεζας Κύπρου.

Η χρηματιστηριακή μειώνει την τιμή-στόχο και στις τέσσερις τράπεζες καθώς αυξάνει τις εκτιμήσεις της για το κόστος κεφαλαίου.  

Αναλυτικότερα, στα 6 από 6,70 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο της μετοχής της Alpha Bank η Proton Bank, σε έκθεση της με ημερομηνία 20 Μαϊου στην οποία διατηρεί σύσταση “outperform”.

Αναλυτικά, η χρηματιστηριακή προβλέπει καθαρά κέρδη 5,5 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 10,4 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, έσοδα από τόκους 428 εκατ. ευρώ και προβλέψεις 254 εκατ. ευρώ.

Η Alpha Bank θα ανακοινώσει αποτελέσματα α' τριμήνου στις 24 Μαϊου, μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Στα 9,60 από 10,50 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο της μετοχής της Eθνικής η Proton Bank, σε έκθεση της με ημερομηνία 20 Μαϊου στην οποία διατηρεί “outperform”.

Αναλυτικά, η χρηματιστηριακή αναμένει για το α’ τρίμηνο καθαρά κέρδη 112 εκατ. ευρώ έναντι 147 εκατ. ευρώ το δ’ τρίμηνο του 2010, έσοδα από τόκους 1,012 δισ. ευρώ και προβλέψεις 390 εκατ. ευρώ.

Η Εθνική θα ανακοινώσει αποτελέσματα στις 26 Μαϊου, μετά το κλείσιμο της αγοράς.

Στα 4,90 από 5,50 ευρώ μειώνει την τιμή-στόχο της μετοχής της Eurobank η Proton Bank, σε έκθεση της με ημερομηνία 20 Μαϊου στην οποία διατηρεί σύσταση "neutral".

Αναλυτικά, η χρηματιστηριακή αναμένει το α’ τρίμηνο ζημίες 12 εκατ. ευρώ έναντι κερδών 16 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους και 8 εκατ. ευρώ το προηγούμενο τρίμηνο, έσοδα από τόκους 542 εκατ. ευρώ και ζημίες απομείωσης 350 εκατ. ευρώ.

Η Eurobank θα ανακοινώσει αποτελέσματα τριμήνου στις 25 Μαϊου.

Στα 62,6 βλέπει η Proton τα κέρδη της Τράπεζας Κύπρου στο Q1, χαμηλότερα από τα 81,4 εκατ. του αντίστοιχου περυσινού τριμήνου, αλλά υψηλότερα από το δ' τρίμηνο του 2010.

Η χρηματιστηριακή μειώνει την τιμή-στόχο για την μετοχή στα 3,8 από 4,2 ευρώ καθώς αυξάνει τις εκτιμήσεις της για το κόστος κεφαλαίου.

Ακόμη, προβλέπει οριακή μείωση στα καθαρά έσοδα από τόκους, στα 268,2 εκατ. ευρώ.

Η Τραπεζα Κυπρου ανακοινώνει αποτελέσματα στις 23 Μαϊου, μετά το κλείσιμο της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v