Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Θετική η Marfin για αναδιάρθρωση δικτύου

Τη θετική της άποψη για την Εθνική Τράπεζα διατηρεί η Marfin Analysis όπως αναφέρει στο πρωινό της report όπου σχολιάζει την αναδιάρθρωση του διεθνούς δικτύου της Τράπεζας το οποίο συμπεριλαμβάνει την διακοπή λειτουργίας υποκαταστημάτων στο εξωτερικό.

Εθνική: Θετική η Marfin για αναδιάρθρωση δικτύου
Τη θετική της άποψη για την Εθνική Τράπεζα διατηρεί η Marfin Analysis όπως αναφέρει στο πρωινό της report με ημερομηνία 28 Σεπτεμβρίου 2004.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή επικαλούμενη σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή αναφέρεται στην αναδιάρθρωση του δικτύου των καταστημάτων στο εξωτερικό που σχεδιάζει η Τράπεζα.

Συγκεκριμένα, η Marfin Analysis σημειώνει πως η Εθνική Τράπεζα στοχεύσει στη μεταφορά των υποκαταστημάτων της σε περισσότερο αποδοτικές περιοχές, με στόχο τη μείωση των λειτουργικών κερδών αφενός και αφετέρου τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, και πάντα με βάση το ίδιο δημοσίευμα, η Εθνική Τράπεζα σχεδιάζει τη διακοπή της λειτουργίας των καταστημάτων σε Άμστερνταμ, Φραγκφούρτη και Παρίσι και τη μεταφορά των συγκεκριμένων λειτουργιών στο υποκατάστημα του Λονδίνου.

Η Marfin Analysis επισημαίνει πως στην παρούσα φάση δεν μπορεί να προσδιορίσει το ύψος της μείωσης των λειτουργικών εξόδων που θα αποφέρει η αναδιάρθρωση, προσθέτοντας πως σε αυτό το πλαίσιο θα επικοινωνήσει με τη διοίκηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v