Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Κέρδη € 167 εκατ. το Q1 βλέπει η Εθνική Sec

Στα 167 εκατ. ευρώ προβλέπει τα καθαρά κέρδη α’ τριμήνου του ΟΠΑΠ η Εθνική Sec, σε έκθεση της με ημερομηνία 17 Μαϊου 2011 στην οποία διατηρεί τιμή-στόχο στα 18 ευρώ και σύσταση “outperform”.

ΟΠΑΠ: Κέρδη € 167 εκατ. το Q1 βλέπει η Εθνική Sec
Στα 167εκατ. ευρώ προβλέπει τα καθαρά κέρδη α’ τριμήνου του ΟΠΑΠ η Εθνική Sec, σε έκθεση της με ημερομηνία 17 Μαϊου 2011 στην οποία διατηρεί τιμή-στόχο στα 18 ευρώ και σύσταση “outperform”.

Αναλυτικά, στην έκθεση της η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι αναμένει καθαρά κέρδη 167 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 13% σε ετήσια βάση, EBITDA 217 εκατ. ευρώ μειωμένα κατά 17% σε ετήσια βάση και έσοδα 1,16 δισ. ευρώ μειωμένα κατά 15% σε ετήσια βάση.

Η Εθνική Sec υποστηρίζει ότι η μείωση των εσόδων οφείλεται στην μείωση της συμμετοχής στα στοιχηματικά παιχνίδια σε συνδυασμό με τις απεργίες των πρακτορείων, τον ανταγωνισμό από το διαδίκτυο και την απουσία ευνοϊκών jackpots.

Ωστόσο, η χρηματιστηριακή διατηρεί την σύσταση της μετοχής σε outperform καθώς περιμένει ότι τα νέα παιχνίδια και οι ρυθμιστικές αλλαγές θα υποστηρίξουν την αξία της μετοχής.

Ο ΟΠΑΠ θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα α’ τριμήνου στις 23 Μαϊου, μετά το κλείσιμο της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v