Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μarfin: Απουσία καταλυτών στο ΧΑ

Αδυναμία δημιουργίας των καταλυτών που θα μεταβάλλουν το γνώριμο κλίμα στη Σοφοκλέους, με τους χαμηλούς τζίρους και το περιορισμένο ενδιαφέρον, διαπιστώνει, μεταξύ άλλων, η Marfin Analysis στο εβδομαδιαίο report της (27/09), τονίζοντας όμως την ύπαρξη σημαντικών αξιών, κυρίως στη μεσαία κεφαλαιοποίηση.

Μarfin: Απουσία καταλυτών στο ΧΑ
Αδυναμία δημιουργίας των καταλυτών που θα μεταβάλλουν το γνώριμο κλίμα στη Σοφοκλέους, με τους χαμηλούς τζίρους και το περιορισμένο ενδιαφέρον, διαπιστώνει, μεταξύ άλλων, η Marfin Analysis στο εβδομαδιαίο report της (27/09).

Ωστόσο η χρηματιστηριακή εταιρία, λαμβάνοντας υπόψη τα θεμελιώδη στοιχεία διαβλέπει σημαντική αξία κυρίως σε μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, αναφέροντας ενδεικτικά τους τίτλους της Folli Follie, της Intralot, της ΓΕΚ αλλά και του Πλαισίου.

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται από την Marfin για την αναθεώρηση των μακροοικονομικών στοιχείων, όπου τονίζεται ότι αν και δεν επηρέασαν άμεσα το επενδυτικό αίσθημα, πιθανόν να οδηγήσουν σε μια πιο επιφυλακτική στάση έναντι της ελληνικής αγοράς, ιδιαίτερα στην περίπτωση που η κυβέρνηση δεν επιτύχει τους νέους διακηρυχθέντες στόχους της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v