Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Iσχυρό Q1 λέει η Εθνική Sec

Υψηλότερα από τα αναμενόμενα χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α’ τριμήνου που ανακοίνωσε η Frigoglass η Εθνική Sec, σε έκθεση της στην οποία διατηρεί σύσταση “outperform” και τιμή-στόχο 12,5 ευρώ.

Frigoglass: Iσχυρό Q1 λέει η Εθνική Sec
Υψηλότερα από τα αναμενόμενα χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α’ τριμήνου που ανακοίνωσε η Frigoglass η Εθνική Sec, σε έκθεση της με ημερομηνία 12 Μαϊου στην οποία διατηρεί σύσταση “outperform” και τιμή-στόχο 12,5 ευρώ.

Αναλυτικά, η χρηματιστηριακή αναφέρει στην έκθεση της ότι οι πωλήσεις και τα EBITDA που ανακοίνωσε η Frigoglass ήταν υψηλότερα από τις προβλέψεις της κατά 12,3% και 10,9% αντίστοιχα.

H Eθνική Sec υποστηρίζει ότι τα ισχυρά αποτελέσματα της Frigoglass οφείλονται στην συνεχιζόμενη ανάκαμψη των πωλήσεων ψυγείων στη Δυτική Ευρώπη, την ισχυρή ανάπτυξη στην Ανατολική Ευρώπη και την θετική πορεία του τομέα της υαλουργίας στην Αφρική.

Η Eθνική Sec αναφέρει ότι διατηρεί την σύσταση της μετοχής σε outperform λαμβάνοντας υπόψη τις προβλέψεις για ισχυρή ανάπτυξη στο 2011, την ικανότητα της εταιρείας να διατηρεί υψηλά περιθώρια κέρδους και την επέκταση του τομέα της υαλουργίας.

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης 11 Μαϊου η μετοχή της Frigoglass έκλεισε στα 11,5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v