Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική η Marfin για Intralot-ενδιαφέρον για Μαΐλλη

Θετική παραμένει για τη μετοχή της Intralot η Marfin Analysis συνιστώντας outperform, ενώ την ίδια στιγμή αναφέρει πως ανέκτησε την εμπιστοσύνη της για κέρδη της Μαΐλλης υψηλότερα του αναμενόμενου τα ερχόμενα χρόνια, που παραπέμπει σε προς τα πάνω αναθεώρηση των προβλέψεών της.

Θετική η Marfin για Intralot-ενδιαφέρον για Μαΐλλη
Θετική παραμένει για τη μετοχή της Intralot η Marfin Analysis, συνιστώντας outperform, όπως αναφέρει στο πρωινό της report με ημερομηνία 27 Σεπτεμβρίου 2004.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή αναφέρεται και στη Μαΐλλης, επισημαίνοντας πως ύστερα από την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση του ομίλου ανέκτησε την εμπιστοσύνη της για βελτίωση των κερδών τα ερχόμενα χρόνια υψηλότερα από αυτή που αρχικά προέβλεπε.

Αυτό, καταδεικνύει αναθεώρηση των εκτιμήσεών της, συμπληρώνει η Marfin Analysis, επισημαίνοντας πως η μετοχή της Μαΐλλης διαπραγματεύεται 10,1 φορές τα αναθεωρημένα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή του 2005.

Όσον αφορά στην Intralot, η Marfin Analysis, επικαλούμενη δημοσιεύματα του Τύπου, σημειώνει πως ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας κ. Αντωνόπουλος αφενός επιβεβαίωσε πως το 60% του κύκλου εργασιών του ομίλου θα προέλθει στο σύνολο του 2004 από το εξωτερικό, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως ο όμιλος βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνάψει δυο νέες συμφωνίες, μια στην αγορά της Αιγύπτου και μια στη Νέα Ζηλανδία.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο πάντα, η Marfin Analysis συμπληρώνει πως ο κύκλος εργασιών του ομίλου της Intralot από τις διεθνείς της δραστηριότητες μέχρι τα τέλη του 2007 θα φτάσει στα 400 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v