Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 3 εταιριών στο ΧΑ

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 3 εταιριών περιλαμβάνει η νέα λίστα του Χ.Α. για τις μεταβολές των ποσοστών των βασικών μετόχων τους, με ημερομηνία 9 Μαίου 2011.

Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 3 εταιριών στο ΧΑ
Αλλαγές στη μετοχική σύνθεση 3 εταιριών περιλαμβάνει η νέα λίστα του Χ.Α. για τις μεταβολές των ποσοστών των βασικών μετόχων τους, με ημερομηνία 9 Μαίου 2011.

Στην Τράπεζα Πειραιώς, η συμμετοχή της PPF Group διαμορφώθηκε στο 5,72% στις 28/4. Σημειώνεται ότι το ανωτέρω ποσοστό, ήτοι 5,72%, κατέχεται έμμεσα μέσω της εταιρείας "Clearstream Banking S.A.", η οποία ενεργεί ως θεματοφύλακας της εταιρίας "PPF Group N.V.".

Στην Lamda Development το ποσοστό ιδίων μετοχών ανήλθε στο 6,8% στις 5/5 έναντι 5,98% προηγουμένως. Οι μετοχές αυτές αφορούν αγορά/πώληση ιδίων μετοχών, συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 16 ΚΝ.2190/1920 η εταιρία κατέχει τα δικαιώματα ψήφου που απορρέουν από αυτές τις μετοχές πλήν όμως δεν μπορεί να τα ασκεί στη Γενική Συνέλευση.

Στη Sciens η συμμετοχή της Plainfield Special Situation Master Fund, ανήλθε στο 26,68% από 22,53% προηγουμένως. Ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου όπως προέκυψε μετά την λύση του πληρεξουσίου που είχε χορηγήσει η Plainfield Direct LLC στην Δικηγορική Εταιρεία "Τσουκαλά & Συνέταιροι", για την άσκηση του 4,15% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας το οποίο λύθηκε στις 26.04.2011.Λόγω της ανωτέρω μεταβολής, η εταιρεία "Plainfield Special Situations Master Fund Limited", η οποία ελέγχει την Plainfield Direct LLC και κατείχε πριν το 22,53% των δικαιωμάτων ψήφου της Sciens άμεσα και έμμεσα μέσω ελεγχόμενων από αυτήν εταιρειών, από την Ημερομηνία Λύσης κατέχει το 26,68% των δικαιωμάτων ψήφου της Sciens άμεσα και έμμεσα μέσω ελεγχόμενων από αυτήν εταιρειών. Συνεπώς, από την Ημερομηνία Λύσης η Plainfield Direct LLC κατέχει το 7,15% των δικαιωμάτων ψήφου της Sciens και η Plainfield Special Situations Master Fund Limited κατέχει το 26,68% των δικαιωμάτων ψήφου της Sciens άμεσα και έμμεσα.

Στην εναλλακτική αγορά και συγκεκριμένα στη Foodlink το ποσοστό του Καρακουλάκη Βασίλη διαμορφώθηκε στο 6,872% από 6,858% προηγουμένως.

**Το αρχείο με τις μετοχικές αλλαγές των εισηγμένων με ημερομηνία 9/05/2011 επισυνάπτεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v