Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Πώς σχολιάζουν το Q1 EFG Equities, Euroxx

Στα 8 ευρώ διατηρεί την τιμή-στόχο της μετοχής του ΟΤΕ η Euroxx Sec. σε έκθεσή της μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου του οργανισμού. Η Eurobank Equities διατηρεί τιμή-στόχο στα 10,50 ευρώ και σύσταση "buy".

ΟΤΕ: Πώς σχολιάζουν το Q1 EFG Equities, Euroxx
Χαμηλότερα των εκτιμήσεων χαρακτηρίζουν τα αποτελέσματα του ΟΤΕ το α΄ τρίμηνο η Eurobank Equities και η Euroxx σε ξεχωριστές τους εκθέσεις.

Στα 8 ευρώ διατηρεί την τιμή-στόχο της μετοχής του ΟΤΕ η Euroxx Sec., σε έκθεση της μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τριμήνου του οργανισμού, στην οποία διατηρεί τη σύσταση σε "equalweight".

Αναλυτικά, η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι παρά τα αδύναμα αποτελέσματα του α΄ τριμήνου η διοίκηση του Οργανισμού εμφανίζεται αισιόδοξη ότι η ανάκαμψη θα ξεκινήσει στο δεύτερο εξάμηνο. Ωστόσο, η Euroxx Sec. υπογραμμίζει ότι, παρά την αισιοδοξία της διοίκησης, παραμένουν τα ερωτήματα που θέτουν ο ανταγωνισμός και η οικονομική κατάσταση της εγχώριας αγοράς.

Η Eurοbank Equities, από την πλευρά της, διατηρεί την τιμή-στόχο του ΟΤΕ στα 10,50 ευρώ και τη σύσταση σε "buy".

Στην έκθεσή της η Eurοbank Equities αναφέρει ότι τα αποτελέσματα του α΄ τριμήνου του ΟΤΕ κινήθηκαν χαμηλότερα από τις προβλέψεις της χρηματιστηριακής κυρίως λόγω των χαμηλότερων εσόδων στη σταθερή τηλεφωνία στην αγορά της Ελλάδας και της Ρουμανίας.

Η Eurobank αναφέρει επίσης πως προβλέπει ανάκαμψη του ΟΤΕ από το 2012, η οποία θα ξεκινήσει από την άνοδο στην κινητή τηλεφωνία και τη συγκράτηση του κόστους στον τομέα της σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Επίσης, η χρηματιστηριακή προβλέπει την αύξηση των περιθωρίων κέρδους στην αγορά της Ρουμανίας και τη βελτίωση των ταμειακών ροών του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v