Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Κεφαλαιαγορών από ΧΘΚ

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Κεφαλαιαγορών, σκοπός του οποίου είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων του ελληνικού χρηματιστηρίου με τις αγορές των χωρών της ευρύτερης περιοχής, διοργανώνει στις 25 και 26/09/04 το Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το 2ο Διεθνές Συνέδριο Κεφαλαιαγορών από ΧΘΚ
Περισσότερα από 100 στελέχη χρηματιστηρίων, επιτροπών κεφαλαιαγοράς, τραπεζών, εισηγμένων εταιριών και χρηματιστηριακών, από 17 χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής θα παρευρεθούν στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2004 στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Κεφαλαιαγορών που διοργανώνει το Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το εν λόγω συνέδριο, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει το Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια, με στόχο την ενδυνάμωση των σχέσεων του ελληνικού χρηματιστηρίου με τις αγορές των χωρών της ευρύτερης περιοχής μας καθώς και της καθιέρωσης της Θεσσαλονίκης σε βασικό χρηματοοικονομικό πυλώνα της Νοτιανατολικής Ευρώπης.

Ο αυξημένος αριθμός συμμετεχόντων υπογραμμίζει τη σπουδαιότητα αυτού του συνεδρίου και το οποίο αποτελεί μία πολύτιμη ευκαιρία για την υποβολή προτάσεων, για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των αγορών της ευρύτερης περιοχής μας.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Ν. Τσιαρτσιώνης, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Α. Ρεγκούζας και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γ. Σαλαγκούδης.

Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο Πρόεδρος του Ομίλου της ΕΧΑΕ κ. Ιάκωβος Γεωργάνας με χαιρετισμό ο οποίος θα περιλαμβάνει και τις προτάσεις του Ομίλου για την προσέλκυση των διεθνών επενδυτών στις αγορές της ευρύτερης περιοχής μας.

Σημειώνεται ότι οι συμμετοχές στο 2ο Διεθνές Συνέδριο Κεφαλαιαγορών είναι σαφώς περισσότερες από εκείνες του αντίστοιχου περυσινού συνεδρίου και ότι για πρώτη φορά συμμετέχουν οι ηγεσίες των χρηματιστηρίων της Στοκχόλμης και της Μπάνια Λούκα.

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, παραμονή του συνεδρίου, η Διοίκηση του Χρηματιστηριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, θα παραθέσει επίσημη δεξίωση υποδοχής των συνέδρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v