Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιθανές πιέσεις σε ΟΠΑΠ, λέει η Marfin

Το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν πιέσεις στη μετοχή του ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της φημολογίας που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με αναταράξεις στη διοίκηση του ΟΠΑΠ, επισημαίνει η Marfin Analysis.

Πιθανές πιέσεις σε ΟΠΑΠ, λέει η Marfin
Το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν πιέσεις στη μετοχή του ΟΠΑΠ επισημαίνει η Marfin Analysis στο πρωινό της report με ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου 2004.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή επισημαίνει πως η φημολογία που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με την οποία υπάρχουν αναταράξεις μεταξύ μελών της διοίκησης ενδέχεται να δημιουργήσει πιέσεις στην τιμή της μετοχής, η οποία, όπως συμπληρώνει, έχει υπεραποδώσει της αγοράς κατά 32% από τις αρχές του έτους μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, η Marfin Analysis αναφέρεται και σε σημερινό δημοσίευμα του Τύπου σύμφωνα με το οποίο το σημερινό διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού θα συζητήσει μεταξύ άλλων τη σύνθεση μιας επιτροπής η οποία θα αναλάβει να συντάξει τις προδιαγραφές του νέου διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια, την εγκατάσταση αλλά και τη συντήρηση δυο κεντρικών συστημάτων του ΟΠΑΠ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επίσης, η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως το διοικητικό συμβούλιο θα συζητήσει και τη διαφημιστική καμπάνια του ΟΠΑΠ η οποία εκτιμάται πως θα φτάσει στα 40 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των χορηγιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v