Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ:Θετική η Μarfin για συμφωνία με Serbia Telecom

Θετική χαρακτηρίζει η Marfin Analysis στο πρωινό report της (21/9) την υπογραφή του Memorandum of Understanding μεταξύ του ΟΤΕ και της σερβικής κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι πιθανόν να σηματοδοτεί την ”πρόθεση” του οργανισμού να επιλύσει τα εκκρεμή ζητήματα των εταιριών του εξωτερικό.

ΟΤΕ:Θετική η Μarfin για συμφωνία με Serbia Telecom
Θετική χαρακτηρίζει η Marfin Analysis στο πρωινό report της (21/9) την υπογραφή του Memorandum of Understanding μεταξύ του ΟΤΕ και της σερβικής κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι πιθανόν να σηματοδοτεί την ”πρόθεση” του οργανισμού να επιλύσει τα εκκρεμή ζητήματα στο εξωτερικό.

Με βάση το μνημόνιο που υπεγράφη, όπως επισημαίνει ο ΟΤΕ, μεταξύ άλλων, αποκτά ενεργό ρόλο στη διοίκηση, καθώς επιλέγει τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο και τον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας.

Επίσης, η συμφωνία ”προβλέπει” το δικαίωμα του ΟΤΕ να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά κινητής τηλεφωνίας της Σερβίας.

Παράλληλα, ο ΟΤΕ εισέπραξε ήδη 13,5 εκατ. ευρώ, ποσό που είχε χορηγηθεί στην Telecom Serbia ως δάνειο, ενώ οι σχετικοί τόκοι αναμένεται να καταβληθούν μέσα στο 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v