Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετική η Marfin για συμφωνία OTE- Telecom Serbia

Το ενδεχόμενο συμφωνίας του ΟΤΕ με την κυβέρνηση της Σερβίας για τα θέματα που σχετίζονται με την Telecom Serbia επισημαίνει η Marfin Analysis, σημειώνοντας πως πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, καθώς καταδεικνύει την πρόθεση του Οργανισμού για επίλυση των θεμάτων που εκκρεμούν και σχετίζονται με τη διεθνή παρουσία του.

Θετική η Marfin για συμφωνία OTE- Telecom Serbia
Το ενδεχόμενο συμφωνίας του ΟΤΕ με την κυβέρνηση της Σερβίας για τα θέματα που σχετίζονται με την Telecom Serbia επισημαίνει η Marfin Analysis στο πρωινό της report με ημερομηνία 17 Σεπτεμβρίου 2004, επικαλούμενη σχετικό δημοσίευμα του Τύπου.

Συγκεκριμένα, με βάση το εν λόγω δημοσίευμα ο ΟΤΕ βρίσκεται πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας με την κυβέρνηση της Σερβίας και ως εκ τούτου αναμένεται να υπογράψει Memorandum of Understanding.

Στο Memorandum of Understanding, σημειώνει η Marfin Analysis, θα συμπεριλαμβάνονται οι αλλαγές που θα επέλθουν στο καταστατικό της Telecom Serbia, με βάση τις οποίες ο ΟΤΕ θα μπορεί να αποκτήσει ξανά νόμιμα μειοψηφικά δικαιώματα, αλλά και θέση στο διοικητικό συμβούλιο της σερβικής εταιρίας.

Η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως με βάση το ίδιο δημοσίευμα ο ΟΤΕ θα λάβει περίπου 13 εκατ. ευρώ από την Telecom Serbia, ποσό που αντιστοιχεί στο δάνειο που ο Οργανισμός της έχει χορηγήσει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v