Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HSBC: Τι ”βλέπει” για εθελούσια έξοδο στην Εθνική

Τη σύσταση ”add” και την τιμή-στόχο των 19,3 ευρώ διατηρεί για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η HSBC σε ανάλυσή της με ημερομηνία 16 Σεπτεμβρίου, εν αναμονή περαιτέρω πληροφοριών για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου του προσωπικού.

HSBC: Τι ”βλέπει” για εθελούσια έξοδο στην Εθνική
Τη σύσταση ”add” και την τιμή-στόχο των 19,3 ευρώ διατηρεί για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η HSBC σε ανάλυσή της με ημερομηνία 16 Σεπτεμβρίου, εν αναμονή περαιτέρω πληροφοριών για το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου της τράπεζας.

Ειδικότερα, η HSBC στην ανάλυσή της επισημαίνει ότι τα θετικά νέα από το πρόγραμμα εθελουσίας εξάδου -αν και έχουν ήδη προεξοφληθεί- θα οδηγήσουν σε σημαντική μείωση του κόστους προσωπικού για την Εθνική Τράπεζα, ενώ αναμένεται ότι θα προσληφθούνν περί τα 300-400 νέα άτομα, όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της εθελουσίας εξόδου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της HSBC, το κόστος του εν λόγω προγράμματος αναμένεται να διαμορφωθεί στα 122,5 εκατ. ευρώ (περίπου 64.000 ευρώ για κάθε εργαζόμενο). Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της η Εθνικής Τράπεζας περιλαμβάνει 1.914 εργαζομένους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v