Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γενική: Διακόπτει τη λειτουργία η ΑΧΕΠΕΥ

Τη διακοπή των δραστηριοτήτων της Γενική ΑΧΕΠΕΥ από την 1η Νοεμβρίου 2004 ανακοίνωσε η Γενική Τράπεζα, ενώ θα παύσει να δέχεται εντολές αγοραπωλησίας μετοχών από την 25η Οκτωβρίου 2004 και μέχρι τότε θα διεξάγει τις εργασίες της κανονικά.

Γενική: Διακόπτει τη λειτουργία η ΑΧΕΠΕΥ
Τη διακοπή των δραστηριοτήτων της Γενική ΑΧΕΠΕΥ από την 1η Νοεμβρίου 2004 ανακοίνωσε η Γενική Τράπεζα.

Η εταιρεία θα παύσει να δέχεται εντολές αγοραπωλησίας μετοχών από την 25η Οκτωβρίου 2004 και μέχρι τότε θα διεξάγει τις εργασίες της κανονικά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το σύνολο των πελατών της Γενικής ΑΧΕΠΕΥ θα λάβει τις αμέσως προσεχείς ημέρες ατομικές επιστολές με τις οποίες θα υποδεικνύεται ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η μεταφορά των χρηματιστηριακών τους λογαριασμών σε άλλες χρηματιστηριακές εταιρείες της επιλογής τους.

Η απόφαση αυτή, όπως επισημαίνεται, συνδέεται με τη στρατηγική της Γενικής Τράπεζας της Ελλάδος, μόνου μετόχου της, η οποία απεφάσισε μετά την εξαγορά της από τη γαλλική τράπεζα SOCIETE GENERALE και στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιάρθρωσης του Ομίλου της στην Ελλάδα, να αναπτύξει μεν περαιτέρω τις αμιγώς τραπεζικές εργασίες αλλά να διακόψει τις δραστηριότητες του Ομίλου στην Ελλάδα που συνδέονται με την κατάρτιση χρηματιστηριακών συναλλαγών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v