Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διατηρεί "buy" για Μέτκα η Citi

Παραμένει "buy" για τη μετοχή της Μέτκα η Citi, όπως αναφέρει σε έκθεσή της, όπου τονίζει ότι η μετοχή είναι διαπραγματεύσιμη με discount 40% - 50% σε σχέση με τις διεθνείς εταιρίες του κλάδου.

Διατηρεί buy για Μέτκα η Citi
Παραμένει "buy" για τη μετοχή της Μέτκα η Citi, όπως αναφέρει σε έκθεσή της, όπου τονίζει ότι η μετοχή είναι διαπραγματεύσιμη με discount 40% - 50% σε σχέση με τις διεθνείς εταιρίες του κλάδου.

Ο οίκος διατηρεί τη σύσταση "αγοράς", λαμβάνοντας υπόψη τον διπλασιασμό του κύκλου εργασιών της εταιρίας το 2010 και τα ισχυρά αποτελέσματα, τα οποία ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις.

Χαρακτηρίζει θετική έκπληξη το υψηλό περιθώριο λειτουργικής κερδοφορίας και την πρόταση για διανομή μερίσματος ύψους 0,48 ανά μετοχή. Εκτιμά, δε, ότι η Μέτκα ενδέχεται να επιστρέψει έως και 2 ευρώ ανά μετοχή την περίοδο 2012 - 2013.   

Το 2010 υπήρξε έτος μετάβασης, σημειώνει, κατά το οποίο η ΜΕΤΚΑ πέτυχε να μεταφέρει το βάρος των εργασιών της στο εξωτερικό. Αναφέρει πως παρακολουθεί στενά τις πολιτικές εξελίξεις στη Συρία, αλλά διατηρεί τη σύσταση "buy" και την τιμή-στόχο στα 11,80 ευρώ, καθώς αναμένονται ισχυρές ταμειακές ροές το επόμενο διάστημα, χάρη στην αυξημένη συνεισφορά από την εκτέλεση έργων στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v