Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης:Πιθανή η τεχνική αντίδραση λέει η Fortius

Το ενδεχόμενο βραχυχρόνιας ανοδικής αντίδρασης προς το επίπεδο των 4,20 ευρώ, επισημαίνει η Fortius Finance ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Γρ. Σαράντης όπως αναφέρει σε τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 16/9, όπου σημειώνει πως η μετοχή έχει υποχωρήσει κατά 17% από τις αρχές Αυγούστου.

Σαράντης:Πιθανή η τεχνική αντίδραση λέει η Fortius
Σημαντική πτώση 17% έχει καταγράψει από τις αρχές Αυγούστου η μετοχή της εταιρίας Γρ. Σαράντης όπως αναφέρει σε σχετική της τεχνική ανάλυση η Fortius Finance ΑΧΕΠΕΥ.

Σύμφωνα με την Fortius Finance, η εν λόγω κίνηση έχει φέρει τη μετοχή της Σαράντης όχι μόνο κάτω από τον σημαντικό μακροπρόθεσμο απλό κινητό μέσο των 200 ημερών, αλλά και κάτω από τα επίπεδα των 4,24 ευρώ, όπου η μετοχή είχε συσσωρευτεί υπό την ”πίεση” της γραμμής αντίστασης.

Η Fortius Finance συμπληρώνει πως ουσιαστική στήριξη σε πιθανή συνέχιση της καθοδικής κίνησης προβάλει η περιοχή των 3,60 ευρώ, ενώ αντίθετα εκδήλωση ανοδικής κίνησης θα συναντήσει αντίσταση στα 4,20 ευρώ.

Για τη συνέχεια πάντως, η Fortius Finance θεωρεί ως πιθανή την πραγματοποίηση μιας βραχυχρόνιας ανοδικής αντίδρασης προς το προαναφερόμενο επίπεδο των 4,20 ευρώ, καθώς η πλειονότητα των τεχνικών δεικτών κινείται σε επίπεδα φανερά υπερπουλημένα, όπως επισημαίνει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v