Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Ισχυρό δ' τρίμηνο προβλέπει η Marfin

Ικανοποιητικά μεγέθη δ' τριμήνου θα ανακοινώσει η Μυτιληναίος, με ισχυρή απόδοση από Μέτκα και Αλουμίνιον της Ελλάδος, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Marfin Analysis σε έκθεση όπου διατηρεί στόχο στα 6,2 ευρώ.

Μυτιληναίος: Ισχυρό δ τρίμηνο προβλέπει η Marfin
Ικανοποιητικά μεγέθη δ' τριμήνου θα ανακοινώσει η Μυτιληναίος, με ισχυρή απόδοση από Μέτκα και Αλουμίνιον της Ελλάδος, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Marfin Analysis σε έκθεση όπου διατηρεί στόχο στα 6,2 ευρώ και σύσταση "buy".

Η χρηματιστηριακή προβλέπει αύξηση τζίρου κατά 17% στα 205 εκατ. και αύξηση EBITDA κατά 30% στα 39 εκατ. ευρώ για τον όμιλο. Τα καθαρά κέρδη αναμένεται να επιβαρυνθούν από διαγραφή περίπου 13 εκατ. ευρώ λόγω της συμμετοχής στην ΕΛΒΟ. Ειδικότερα, αναμένεται να εμφανίσει ζημιές 8 εκατ. ευρώ, ενώ σε αναπροσαρμοσμένη βάση, τα κέρδη αναμένονται στα 5,5 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 38%. 

Για τη Μέτκα, η χρηματιστηριακή προβλέπει έσοδα 117 εκατ. ευρώ, EBITDA στα 21 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 15 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, εκτιμά ότι το 2011 θα είναι ισχυρό για την εταιρία καθώς αναμένεται επιτάχυνση στην εκτέλεση των έργων. 

Ο όμιλος Μυτιληναίος αναμένεται να ανακοινώσει αποτελέσματα την Τρίτη, 22 Μαρτίου, μετά το κλείσιμο της αγοράς. 
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v