Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα top picks της Deutsche Bank από Ελλάδα

Τις κορυφαίες της επιλογές από την ελληνική αγορά ξεχωρίζει η Deutsche Bank σε έκθεσή της. Ειδικότερα, τονίζει ότι οι top picks είναι οι μετοχές της Ελληνικά Χρηματιστήρια, της Motor Oil και της Jumbo.

Τα top picks της Deutsche Bank από Ελλάδα
Τις κορυφαίες της επιλογές από την ελληνική αγορά ξεχωρίζει η Deutsche Bank σε έκθεσή της, στις 11 Μαρτίου, πριν από τη συμφωνία στη σύνοδο κορυφής της Παρασκευής.

Ειδικότερα, ο οίκος τονίζει ότι οι κορυφαίες του επιλογές είναι οι μετοχές της Ελληνικά Χρηματιστήρια, της Motor Oil και της Jumbo.

Παράλληλα, σημειώνει ότι δίνει συστάσεις "buy" για τις μετοχές της Frigoglass, της Coca Cola, του OΠΑΠ και της ΔΕΗ.

Όπως αναφέρει στην έκθεση, εξαιρουμένων των τραπεζών, η κερδοφορία των ελληνικών επιχειρήσεων είναι κοντά στα κατώτερα σημεία της. 

Ο οίκος αναμένει θετικές αναθεωρήσεις στις εκτιμήσεις των αναλυτών για τη Frigoglass και τη ΔΕΗ, ενώ αρνητικές αναθεωρήσεις περιμένει για την Ελλάκτωρ και τη Φουρλής.

Ακόμη, άλλες εταιρίες που βρίσκονται κοντά στο τέλος του καθοδικού κύκλου κερδών είναι η Τιτάν, η Jumbo και τα Ελληνικά Χρηματιστήρια, εκτιμά η Deutsche Bank. 

Αναφορικά με τις τράπεζες, υπογραμμίζει ότι τα κέρδη τους αναμένεται να διπλασιαστούν το 2011, από πτώση 75% το 2010 και 45% το 2009. Ωστόσο, δηλώνει πως αποφεύγει, προς το παρόν, τους τραπεζικούς τίτλους, ελπίζοντας ότι η σύνοδος στις 24 - 25 Μαρτίου θα βελτιώσει την ορατότητα για το χρέος της Ελλάδας και τα μεγέθη των πιστωτικών ιδρυμάτων. 
     

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v