Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγνατία: Οι τράπεζες προσελκύουν το ενδιαφέρον

Το ενδιαφέρον των επενδυτών για τραπεζικούς τίτλους ενδέχεται να προκαλέσουν ορισμένες πρόσφατες εξελίξεις όπως το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου σε Εθνική και Εμπορική, αλλά και η ενδεχόμενη μεταβίβαση του ποσοστού που κατέχει η Εθνική στην ΑΓΕΤ, εκτιμά η Εγνατία ΑΧΕ στο εβδομαδίαιο της report.

Εγνατία: Οι τράπεζες προσελκύουν το ενδιαφέρον
Το ενδιαφέρον των επενδυτών για τραπεζικούς τίτλους ενδέχεται να προκαλέσουν ορισμένες πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν στον τραπεζικό κλάδου εκτιμά η Εγνατία ΑΧΕ.

Αναλυτικότερα, η χρηματιστηριακή στο εβδομαδιαίο report της για την εβδομάδα που έληξε στις 10 Σεπτεμβρίου αναφέρεται στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου σε Εθνική και Εμπορική, αλλά και στην πιθανή πώληση του ποσοστού που η Εθνική κατέχει στην ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Η Εγνατία ΑΧΕ σημειώνει επίσης πως προβλέπει 15,9% περιθώρια ανόδου για τον FTSE-20 και 14,4% για τον Γενικό Δείκτη (σε δωδεκάμηνο ορίζοντα), αν και –όπως επισημαίνει– ενδεχόμενη ανοδική κίνηση θα πρέπει να υποστηριχθεί από το παγκόσμιο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον.

Παράλληλα, η Εγνατία ΑΧΕ αναφέρεται και στην ομιλία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στη ΔΕΘ, η οποία όπως εκτιμά ήταν ανάλογη των προβλέψεων της αγοράς και ως εκ τούτου δεν προσφέρει κάποιους σημαντικούς λόγους για βελτίωση της ψυχολογίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v