Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Follie: Νέα τιμή-στόχος τα 28 ευρώ από Marfin

Στα 28 απο 27 ευρώ αναβάθμισε την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Folli Follie η Marfin Analysis (10/9/2004). Στην έκθεση παρατίθενται ακόμη οι στρατηγικές προτεραιότητες της Folli, όπως τις διατύπωσε η διοίκηση της εταιρίας σε συνάντησή της με τους αναλυτές της Marfin.

Follie: Νέα τιμή-στόχος τα 28 ευρώ από Marfin
Στα 28 απο 27 ευρώ αναβάθμισε την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Folli Follie η Marfin Analysis, σε έκθεσή της με ημερομηνία 10 Σεπτεμβρίου, διατηρώντας τη σύσταση ”outperform”.

Η αναθεώρηση της τιμής-στόχου εκ μέρους της χρηματιστηριακής αντανακλά τις αναπροσαρμογές στις οποίες αυτή προχώρησε αναφορικά με την αξία της Follie και των ΚΑΕ, ενώ ακολουθεί τη συνάντηση αναλυτών της εταιρίας με τη διοίκηση της Folli Follie.

Όπως προέκυψε από τη συνάντηση αυτή, στο business plan της επιχείρησης δεν περιλαμβάνεται η επέκταση σε νέες αγορές -τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια- ενώ η επιθετική πολιτική ανάπτυξης του υπάρχοντος δικτύου σκοπεύει στη λειτουργία 100 σημείων πώλησης στην Κίνα, 100 στην Ιαπωνία και 50 στην υπόλοιπη Ασία.

Στους βασικούς στρατηγικούς άξονες της Folli Follie παραμένει η κινεζική αγορά, η οποία χαρακτηρίζεται ”κλειδί” για τη μελλοντική ανάπτυξη, ενώ (από το 2007) συμμετοχή στα σχέδια της εταιρίας θα μπορούσε να έχει και η αμερικανική αγορά

Ακόμη, όπως αναφέρει στο report της η Marfin Analysis, η εταιρία εκτιμά πως η ροή νέων προϊόντων οδηγεί την κατανάλωση, ενώ δηλώνει την πρόθεσή της να εντατικοποιήσει το marketing.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v