Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 17 ευρώ η νέα τιμή-στόχος για ΟΠΑΠ από Π&Κ

Νέα τιμή-στόχο τα 17 ευρώ (από 17,5 ευρώ) θέτει η Π&Κ στο πρωινό report της (9/9) για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, ενώ δεν περιλαμβάνει πια τη μετοχή του στα top picks. Ωστόσο διατηρεί τη σύσταση ”οverweight”, χαρακτηρίζοντας ελκυστική την αποτίμηση της εταιρίας.

Στα 17 ευρώ η νέα τιμή-στόχος για ΟΠΑΠ από Π&Κ
Νέα τιμή-στόχο τα 17 ευρώ (από 17,5 ευρώ) θέτει η Π&Κ στο πρωινό report της (9/9) για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, ενώ δεν περιλαμβάνει πια τον τίτλο στα top picks. Ωστόσο διατηρεί τη σύστασή της ”οverweight”.

Οι επισημάνσεις της χρηματιστηριακής εταιρίας για τη νέα τιμή-στόχο σχετίζονται με τις αναθεωρημένες χαμηλότερες προβλέψεις που πραγματοποιεί για το Kino και το Στοίχημα, οι οποίες θα αντανακλώνται στις πωλήσεις του ΟΠΑΠ.

Ειδικότερα, η Π&Κ εκτιμά ότι οι πωλήσεις του ΟΠΑΠ θα διαμορφωθούν στα 3.177 εκατ. ευρώ το 2004, 2,6% χαμηλότερα από προγενέστερες εκτιμήσεις της, ενώ για κέρδη ανά μετοχή οι νέες προβλέψεις κάνουν λόγο για 1,52 ευρώ, 2,2% χαμηλότερα από προηγούμενες εκτιμήσεις.

Παράλληλα, η χρηματιστηριακή ”μετακινεί” τον ΟΠΑΠ από τα top picks, θεωρώντας ότι η μετοχή της εταιρίας θα κινηθεί στο ”περιθώριο” εν μέσω ανησυχιών για την πορεία του Kino στο γ΄ τρίμηνο και του Στοιχήματος το δ΄ τρίμηνο και εν όψει της ανακοίνωσης του προμερίσματος απο τα κέρδη του εννεαμήνου.

Ωστόσο, η Π&Κ διατηρεί αμετάβλητη τη σύσταση χαρακτηρίζοντας ελκυστική την αποτίμηση της εταιρίας, επισημαίνοντας τα ”δυνατά” θεμελιώδη χαρακτηριστικά της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v