Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Κλειδί και του Q4 η ψύξη λένε οι ΑΧΕ

Θετικά σχόλια συγκεντρώνουν από τους αναλυτές τα μεγέθη που ανακοίνωσε η Frigoglass για το τέταρτο τρίμηνο του έτους. Από τα αποτελέσματα ξεχωρίζουν τις επιδόσεις του τμήματος ψύξης και τις αναδυόμενες αγορές.

Frigoglass: Κλειδί και του Q4 η ψύξη λένε οι ΑΧΕ
Θετικά σχόλια συγκεντρώνουν από τους αναλυτές τα μεγέθη που ανακοίνωσε η Frigoglass για το τέταρτο τρίμηνο του 2010. Όπως επισημαίνεται, από τα αποτελέσματα ξεχωρίζουν οι επιδόσεις του τμήματος ψύξης και οι αναδυόμενες αγορές.

Αντίστοιχα των εκτιμήσεών της χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα τετάρτου τριμήνου της εταιρίας η Proton Bank, αν και επισημαίνει ότι το τέταρτο τρίμηνο είναι ιστορικά ένα αδιάφορο τρίμηνο για την εταιρία.

Ισχυρή δέσμη αποτελεσμάτων χαρακτηρίζει η Εθνική Χρηματιστηριακή τα μεγέθη τετάρτου τριμήνου της Frigoglass, επισημαίνοντας ότι επικεφαλής των επιδόσεων είναι το τμήμα ψύξης στις αναδυόμενες αγορές και η ανάκαμψη στις ευρωπαϊκές αγορές.


Συνολικά, τα αποτελέσματα κρίνονται ικανοποιητικά, επισημαίνει από την πλευρά της η Marfin Analysis τονίζοντας ότι οι αναπτυσσόμενες αγορές τροφοδοτούν την ανάπτυξη στις πωλήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v