Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άρση αναστολής για Εθνική-Alpha Bank

To ΧΑ προχώρησε σε άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης για τους τίτλους της Εθνικής και της Alpha Bank δεδομένου ότι παρασχέθηκε ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό σχετικά με την πρόταση συγχώνευσης.

Άρση αναστολής για Εθνική-Alpha Bank
To ΧΑ προχώρησε σε άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης για τους τίτλους της Εθνικής και της Alpha Bank

Ειδικότερα, το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την άρση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε." και "ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.", όλων των παραγώγων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων δανεισμού, με υποκείμενο τίτλο των εταιριών "ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε." και "ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.", καθώς και των Διαπραγματεύσιμων Αμοιβαίων Κεφαλαίων ALPHA ETF FTSE ATHEX 20, NBGAM ETF ΓΔ Χ.Α. και NBGAM ETF GREECE & TURKEY 30 από σήμερα Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011, δεδομένου ότι παρασχέθηκε ενημέρωση στο επενδυτικό κοινό σχετικά με την πρόταση συγχώνευσης από την «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» προς την «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.».

Σημειώνεται ότι το ΧΑ την Παρασκευή έθεσε τις δυο μετοχές σε προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης εν όψει ανακοίνωσης για σημαντικές επιχειρηματικές εξελίξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v