Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΠΑΤΤ: Στα 3,4 ευρώ η νέα τιμή στόχος από Eurocorp

Σε καθοδική αναπροσαρμογή της τιμής στόχου για τη μετοχή των Επιχειρήσεων Αττικής (στα 3,40 ευρώ από τα 3,70 ευρώ) προχώρησε η Eurocorp Credit Lyonnais, διατηρώντας τη σύσταση ”buy” σε ευνοϊκό της για την εταιρία report (8/9/04) με τίτλο ”καιρός για μια φρέσκια ματιά”.

ΕΠΑΤΤ: Στα 3,4 ευρώ η νέα τιμή στόχος από Eurocorp
Σε καθοδική αναπροσαρμογή της τιμής στόχου για τη μετοχή των Επιχειρήσεων Αττικής (στα 3,40 ευρώ από τα 3,70 ευρώ) προχώρησε η Eurocorp Credit Lyonnais σε report της με ημερομηνία 8 Σεπτεμβρίου 2004.

Όπως αναφέρεται, αν και το μοντέλο αποτίμησης είχε ως αποτέλεσμα την χαμηλότερη τιμή στόχο, η εταιρία διατηρεί την σύσταση ”buy” μεταξύ άλλων λόγω της βελτιούμενης λειτουργικής κερδοφορίας, της αύξησης στην παραγωγικότητα καθώς και της ηγετικής θέσης που η εταιρία κατέχει.

Στη έκθεση της χρηματιστηριακής με τίτλο ”καιρός για μία φρέσκια ματιά”, τα αποτελέσματα εξαμήνου της εταιρίας χαρακτηρίζονται αντίστοιχα των εκτιμήσεών.

Για το 2004, η Eurocorp υπολογίζει τα κέρδη προ φόρων των ΕΠΑΤΤ να διαμορφωθούν στα 31,2 εκατ. ευρώ, οι πωλήσεις στα 388,8 εκατ. ευρώ και το P/E στο 11,6.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v