Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass:Κέρδη Q4 στα 1,8 εκ. βλέπει η Proton

Καθαρά κέρδη απο 1,5 έως 1,8 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 3,5 εκατ. ευρώ πέρσι προβλέπουν σε ξεχωριστές τους αναλύσεις οι Proton Bank και Marfin Analysis ότι θα εμφανίσει η Frigoglass στο τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Frigoglass:Κέρδη Q4 στα 1,8 εκ. βλέπει η Proton
Καθαρά κέρδη 1,8 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 3,5 εκατ. ευρώ πέρσι αναμένει η Proton Bank ότι θα εμφανίσει η Frigoglass στο τέταρτο τρίμηνο του έτους, όπως προκύπτει από ανάλυση της χρηματιστηριακής με ημερομηνία 17 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, τα αποτελέσματα της εταιρίας που ανακοινώνονται στις 22 Φεβρουαρίου θα περιλαμβάνουν αύξηση των πωλήσεων κατά 13% έως τα 106,1 εκατ. ευρώ.

Η Proton Bank προβλέπει ότι τα EBITDA του ομίλου θα είναι αυξημένα κατά 12% έως τα 14,5 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά της, η Marfin Analysis σε αναλυσή της με την ίδια ημερομηνία, προβλέπει καθαρά κέρδη στα 1,5 εκατ. ευρώ, EBITDA αυξημένα κατά 2,5% έως τα 13,3 εκατ. ευρώ και πωλήσεις αυξημένες κατά 4,8% έως τα 98,4 εκατ. 

Η χρηματιστηριακή αναμένει ότι οι θετικές τάσεις στις πωλήσεις του κλάδου ψύξης που παρατηρήθηκαν στα τρία πρώτα τρίμηνα του 2010 θα συνεχιστούν, υποστηριζόμενες από τις επιδόσεις στις αναδυόμενες αγορές και κυρίως από τη Ρωσία.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v