Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΑΕ: Στα 69,4 εκ. ευρώ τα EBITDA 2004, λέει η Π&Κ

Στα 69,4 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα EBITDA των ΚΑΕ το 2004, κατόπιν της απόφασης της εταιρίας να ενσωματώσει την Venue Retailing, όχι πλήρως, αλλά με τη μέθοδο της καθαρής θέσης, αναφέρει η Π&Κ στο πρωινό report της (07/09), κίνηση που χαρακτηρίζει ως σωστή.

ΚΑΕ: Στα 69,4 εκ. ευρώ τα EBITDA 2004, λέει η Π&Κ
Αναπροσαρμόζει καθοδικά τις εκτιμήσεις της για τις πωλήσεις και τα ΕΒΙΤDA των ΚΑΕ, η Π&Κ στο πρωινό report της (07/09), κατόπιν της απόφασης της εταιρίας να ενοποιήσει την Venue Retailing, όχι πλήρως, αλλά με τη μέθοδο της καθαρής θέσης.

Η Venue Retailing ήταν το ”όχημα πωλήσεων” των ΚΑΕ κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνω για τη διάθεση των προϊόντων τους στους χώρους των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ δεν αναμένεται η λειτρουργία της να έχει συνέχεια.

Η Π&Κ εκτιμά ότι οι πωλήσεις των ΚΑΕ θα ανέλθουν στα 287 εκατ. ευρώ, μειωμένες κατά 13,6% από προγενέστερες εκτιμήσεις της και τα EBITDA θα διαμορφωθούν στα 69,4 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 11,1% από προηγούμενες προβλέψεις της. Ωστόσο δεν αναμένεται να επηρεστούν τα κέρδη ανά μετοχή.

Η χρηματιστηριακή εταιρία θεωρεί ότι η μέθοδος της καθαρής θέσης, που τελικά επελέγη, αποτελεί προσφορότερη λύση για τα ΚΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v