Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ:Έγκριση εισαγωγής νέων μετοχών Plias, Νηρέας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των μετοχών Plias και Νηρέας.

ΧΑ:Έγκριση εισαγωγής νέων μετοχών Plias, Νηρέας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των μετοχών Plias και Νηρέας.

Αναλυτικά το ΔΣ του ΧΑ ενέκρινε την εισαγωγή:

* 50.797.369 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "Plias", οι οποίες προέκυψαν από τη μετατροπή ισάριθμων κοινών ανώνυμων μετοχών. Ως ημερομηνία παύσης διαπραγμάτευσης του συνόλου των 50.797.369 υφιστάμενων κοινών ανώνυμων μετοχών της εταιρίας - προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές - ορίστηκε η 16η Φεβρουαρίου 2011 και ως ημερομηνία επαναδιαπραγμάτευσης των 50.797.369 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ορίστηκε η 22α Φεβρουαρίου 2011.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώθηκε για την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας σε "Παπουτσάνης" και του διακριτικού της τίτλου σε «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε.», η οποία θα ισχύει από τη 15η Φεβρουαρίου 2011.

* 975 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.", οι οποίες προέκυψαν από μετατροπή 450 ομολογιών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 16η Φεβρουαρίου 2011.

* τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου, όπως φαίνονται στον συνημμένο πίνακα.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενημερώθηκε για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "Compucon" από ευρώ 0,62 σε ευρώ 0,72.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 16η Φεβρουαρίου 2011.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του ΧΑ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας "ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ" από την εταιρία - Μέλος του ΧΑ "ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ.".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v