Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Stet: Τι εκτιμά η CSFB για τη διαμάχη με Mobitel

Ποσοστό 2% και 5% επί των εκτιμώμενων για το 2004 EBITDA και καθαρών κερδών αντίστοιχα θα αποτελέσει το ποσό που θα καταβάλει η Stet στη Mobitel, αναφέρει η Credit Suisse First Boston στο ημερήσιο report της (7/9), θέτoντας παράλληλα τιμή-στόχο τα 18,5 δολάρια και υιοθετώντας ουδέτερη στάση.

Stet: Τι εκτιμά η CSFB για τη διαμάχη με Mobitel
Ποσοστό 2% και 5% επί των εκτιμώμενων για το 2004 EBITDA και καθαρών κερδών αντίστοιχα θα αποτελέσει το ποσό που θα καταβάλει η Stet στη Mobitel, αναφέρει η Credit Suisse First Boston στο ημερήσιο report της (7/9), θέτoντας παράλληλα τιμή-στόχο τα 18,5 δολάρια και υιοθετώντας ουδέτερη στάση (”neutral”).

Η Credit Suisse First Boston εκτιμά ότι τα EBITDA της Stet για το 2004 θα ανέλθουν στα 280 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 85 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι το διεθνές δικαστήριο διαιτησίας επιδίκασε ποσό 37,9 εκατ. δολαρίων στην Mobitel, θυγατρικής της Interamerican, στο πλαίσιο διαμάχης της με την Stet.

Η διαμάχη μεταξύ των δύο εταιριών χρονολογείται από το 1996 όταν η Stet προχώρησε σε συνεργασία με το Γερμανό και η Mobitel κινήθηκε νομικά απαιτώντας αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v