Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαψεύδει δημοσίευμα ο Αλ. Πιλάβιος

Σε διάψευση δημοσιεύματος, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς εξέφρασε την πρόβλεψη πως 40 ακόμη χρηματιστηριακές εταιρίες θα κλείσουν, προχώρησε σήμερα ο κ. Αλ. Πιλάβιος, ενώ επικαλέστηκε τα όσα δήλωσε στη συνέντευξή του στον ”ΜΕΤΟΧΟ”.

Διαψεύδει δημοσίευμα ο Αλ. Πιλάβιος
Σε διάψευση δημοσιεύματος, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς εξέφρασε την πρόβλεψη πως 40 ακόμη χρηματιστηριακές εταιρίες θα κλείσουν, προχώρησε σήμερα ο κ. Αλ. Πιλάβιος, επισημαίνοντας πως στη συνέντευξή του στον ”ΜΕΤΟΧΟ” είχε τονίσει πως οι επενδυτικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρίες αυτές θα κρίνουν το μέλλον τους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση - διάψευση του κ. Αλ. Πιλάβιου έχει ως εξής:

”Με αφορμή δημοσίευμα (”Ο κόσμος του Επενδυτή”, 4/9/2004), στο οποίο ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς φέρεται να αναφέρει ότι θα κλείσουν άλλες 40 χρηματιστηριακές εταιρίες, ο κ. Αλ. Πιλάβιος δηλώνει ότι ουδέποτε προέβη, ούτε θα ήταν δυνατόν να προβεί σε τέτοιου είδους πρόβλεψη.

Αλλωστε για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Αλ. Πιλάβιος σε συνέντευξη του (”Μέτοχος” 3.9.2004) δήλωσε: ”Το αν οι 87 χρηματιστηριακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη Σοφοκλέους είναι πολλές ή λίγες εξαρτάται κατά τη γνώμη μου από το φάσμα των επενδυτικών υπηρεσιών που προσφέρουν. Κανείς δεν τις υποχρεώνει να έχουν ως μοναδικό έσοδο τις προμήθειες από συναλλαγές στο Χ.Α. Εάν οι χρηματιστηριακές εταιρίες ήταν σε θέση να προσφέρουν μία ευρύτερη γκάμα υπηρεσιών, ενδεχομένως ο σημερινός αριθμός τους να μην ήταν παράλογος”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v