Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Καθεστώς επιτήρησης για Μπαλάφα (update)

Σε καθεστώς διαπραγμάτευσης μέσω δημοπρασιών (call auction) εντάσσεται από σήμερα η Μπαλάφας Κατασκευαστική, καθώς δεν έχει αποστείλει τη λογιστική κατάσταση του α΄ εξαμήνου. Τι απαντά η εταιρία.

ΧΑ: Καθεστώς επιτήρησης για Μπαλάφα (update)
Σε καθεστώς διαπραγμάτευσης μέσω δημοπρασιών (call auction)εντάσσεται από σήμερα η Μπαλάφας Κατασκευαστική, καθώς δεν είχε μέχρι σήμερα το πρωί αποστείλει στο Χ.Α. τη μητρική και ενοποιημένη λογιστική κατάσταση της 30.6.2004, συνοδευόμενη από το πιστοποιητικό ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή.

Ωστόσο, μετά την υπαγωγή της μετοχής της εταιρίας σε καθεστώς επιστήρησης η διοίκηση της Μπαλάφας απέστειλε επιστολή στο Χ.Α. με την οποία ενημερώνει ότι οι λογιστικές καταστάσεις θα δημοσιευθούν την Τετάρτη 8/9/2004.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του Χ.Α. αναφέρεται πως κατόπιν έρευνας, δεν έχει καταστεί δυνατό να διαπιστωθεί αν οι προαναφερόμενες λογιστικές καταστάσεις έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και σε ποια ημερομηνία, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Π.Δ. 360/85.

Σημειώνεται ότι η εταιρία δεν είχε απαντήσει σε σχετική επιστολή του Χρηματιστηρίου που απεστάλη την Παρασκευή 3/9/04, όσον αφορά τους λόγους καθυστέρησης υποβολής των λογιστικών καταστάσεων της 30.6.2004, το χρόνο και το μέσο δημοσίευσης τους, καθώς και εάν έχει δοθεί σχετική παράταση για τη δημοσίευσή τους από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Όπως ανακοινώθηκε από το χρηματιστήριο, η μετοχή της εταιρίας θα παραμείνει στο καθεστώς αυτό, έως ότου αποστείλει στο Χ.Α. τη μητρική και την ενοποιημένη λογιστική κατάσταση της 30/6/2004.

Τι απαντάει η διοίκηση της Μπαλάφας

Η διοίκηση της Μπαλάφας με σημερινή της επιστολή προς το Χ.Α. και μετά την υπαγωγή των μετοχών της στο μοντέλο διαπραγμάτευσης με δημοπρασίες, αναφέρει ότι οι λογιστικές καταστάσεις της με ημερομηνία 30/6/04, αναμένεται να δημοσιευθούν την Τετάρτη 8/9/2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v