Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Θετική η Marfin για περικοπές εξόδων

Θετική εμφανίζεται η Marfin Analysis όσον αφορά σε κινήσεις της Εμπορικής Τράπεζας στόχος των οποίων είναι η μείωση του κόστους, όπως σημειώνει στο report της (2/9) όπου αναφέρεται στις προθέσεις της τράπεζας για χωροταξικό ανασχεδιασμό των κεντρικών υπηρεσιών της.

Εμπορική: Θετική η Marfin για περικοπές εξόδων
Θετική εμφανίζεται η Marfin Analysis όσον αφορά σε κινήσεις της Εμπορικής Τράπεζας στόχος των οποίων είναι η μείωση του κόστους.

Ειδικότερα, στο πρωινό της report με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου 2004, η Marfin Analysis, επικαλούμενη δημοσίευμα του Τύπου, αναφέρει πως η Εμπορική Τράπεζα σκέφτεται να προχωρήσει στον χωροταξικό ανασχεδιασμό των κεντρικών υπηρεσιών της σε μια προσπάθεια να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα, περιορίζοντας τα κόστη εκείνα που αφορούν σε ενοίκια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συμπληρώνει η Marfin Analysis, ο χωροταξικός ανασχεδιασμός θα οδηγήσει σε μείωση των εξόδων κατά 2 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

Η χρηματιστηριακή αναφέρει επίσης πως η Εμπορική Ακινήτων έχει αναλάβει το σχετικό project, συμπληρώνοντας πως οι τελικές προτάσεις αναμένονται προς τα τέλη του μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v