Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli: Ευνοϊκά σχόλια από Marfin - Π&Κ (update)

Αγοραστική ευκαιρία χαρακτηρίζει οποιαδήποτε πιθανή υποχώρηση της μετοχής της Folli Follie η Marfin Analysis στο πρωινό report της (2/9), ενώ ικανοποιημένη από το εξάμηνο της εταιρίας δηλώνει η Π&Κ, διατηρώντας τη σύσταση για τη μετοχή σε ”overweight”.

Folli: Ευνοϊκά σχόλια από Marfin - Π&Κ (update)
Αγοραστική ευκαιρία χαρακτηρίζει οποιαδήποτε πιθανή υποχώρηση της μετοχής της Folli Follie η Marfin Analysis στο πρωινό report της (2/9), τονίζοντας παράλληλα ότι παραμένει θετική, ενώ ”ικανοποιημένη” εμφανίζεται και η Π&Κ, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”.

Στο report της Marfin επισημαίνεται ακόμα ότι τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου της εταιρίας επιβεβαίωσαν την ισχυρή οργανική ανάπτυξη της Folli Follie σε όλο το γεωγραφικό εύρος των δραστηριοτήτων της.

Την τιμή-στόχο των 28 ευρώ και τη σύσταση ”overweight” διατηρεί για τη μετοχή της Folli Follie η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ σε έκθεσή της με ημερομηνία 30 Αυγούστου, ενώ σχολιάζοντας τα αποτελέσματα εξαμήνου αναφέρει πως ήταν αντίστοιχα των εκτιμήσεων σε όρους EBITDA-εσόδων και υψηλότερα σε ό,τι αφορά τα κέρδη προ φόρων μετά από μειοψηφίες.

Η χρηματιστηριακή προχώρησε, όπως αναφέρει, σε αναβάθμιση των εκτιμήσεών της, προκειμένου έτσι να αντικατοπτριστούν η καλύτερη της αναμενόμενης επίδοση στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, καθώς και οι αυξημένες κεφαλαιακές δαπάνες.

Η Π&Κ δηλώνει ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα, λόγω κυρίως της συνέχειας που εμφανίζουν οι ρυθμοί ανάπτυξης των εσόδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v