Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Υπερπουλημένη” η Intralot, λέει η Σίγμα

”Υπερπουλημένη” χαρακτηρίζει την Intralot η Σίγμα Χρηματιστηριακή σε report της με ημερομηνία 1η Σεπτεμβρίου 2004, ενώ διατηρεί την τιμή στόχο στα 15,7 ευρώ και τη σύσταση ”outperform”. Βελτιωμένο έναντι του α΄ τριμήνου χαρακτηρίζεται το εξάμηνο του 2004.

”Υπερπουλημένη” η Intralot, λέει η Σίγμα
”Υπερπουλημένη” χαρακτηρίζει την Intralot η Σίγμα Χρηματιστηριακή σε report της με ημερομηνία 1η Σεπτεμβρίου 2004.

Η χρηματιστηριακή σχολιάζει τα αποτελέσματα εξαμήνου της εταιρίας, επισημαίνοντας ότι αν και ήταν βελτιωμένα έναντι του α΄ τριμήνου, κυμάνθηκαν κοντά στα επίπεδα των προβλέψεων.

Η σύσταση για την εταιρία παραμένει ”outperform”, ενώ η τιμή στόχος διατηρείται στα 15,7 ευρώ, λόγω του ότι η Σίγμα αρέσκεται στην αγορά τυχερών παιχνιδιών και τα ελκυστικά θεμελιώδη.

Η χρηματιστηριακή τονίζει ότι η εταιρία μένει συνεπής στα αρχικά σχέδια για διαφοροποίηση δραστηριοτήτων, ενώ χαρακτηρίζει την μερισματική πολιτική ”μια από τις πλέον γενναιόδωρες στην Ευρώπη”.

Αναφερόμενη στην επίδοση της μετοχής, η Σίγμα επισημαίνει ότι υποαπέδωσε της αγοράς από την αρχή του έτους, λόγω κυρίως των ανησυχιών για την πιθανότητα μη ανανέωσης της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ μετά το 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v