Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΥΤΙΛ: Παραμένει ισχυρή επένδυση, λέει η HSBC

Το ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο της Μυτιληναίος αντισταθμίζει εν μέρει την κυκλικότητα και την έκθεση στο αμερικανικό δολάριο, αναφέρει η HSBC. Διατηρεί αμετάβλητη την τιμή-στόχο των 7 ευρώ και τη σύσταση «οverweight».

ΜΥΤΙΛ: Παραμένει ισχυρή επένδυση, λέει η HSBC
Το ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο της Μυτιληναίος αντισταθμίζει εν μέρει την κυκλικότητα και την έκθεση στο αμερικανικό δολάριο, αναφέρει η HSBC σε έκθεσή της με ημερομηνία 7/1, στην οποία διατηρεί αμετάβλητη την τιμή-στόχο των 7 ευρώ ανά μετοχή και τη σύσταση «οverweight».

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, το ισχυρό momentum των κερδών διατηρείται παρά τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην έναρξη της εμπορικής λειτουργίας της μονάδας θερμοηλεκτρικής ενέργειας.

Όπως επισημαίνει, παραμένει «θετική» σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα της Μυτιληναίος στον κλάδο του αλουμινίου και σε ό,τι αφορά τη ΜΕΤΚΑ, όμως έχει λιγότερες προσδοκίες από τα ενεργειακά assets της εταιρίας.

Η HSBC έχει μειώσει τις εκτιμήσεις της για τα EBITDA και τα κέρδη ανά μετοχή του 2010 - 2012 κατά 5% - 22%, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις καθυστερήσεις που σχετίζονται με την ενέργεια, καθώς και τις υψηλότερες χρηματοοικονομικές δαπάνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v