Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλαιαγορά:Eνέκρινε το ενημερωτικό της Πειραιώς

Το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή συνεδρίασή του ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της Τράπεζας Πειραιώς σχετικά με την αύξηση κεφαλαίου με Δημόσια Προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων.

Κεφαλαιαγορά:Eνέκρινε το ενημερωτικό της Πειραιώς
Το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή  συνεδρίασή του ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της Τράπεζας Πειραιώς σχετικά με την αύξηση κεφαλαίου με Δημόσια Προσφορά υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών στην κατηγορία Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης της Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών
 
Επίσης, ενημερώθηκε για το περιεχόμενο του πληροφοριακού εγγράφου του άρθρου 4 του ν. 3401/2005 για τη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών «FOLLI FOLLIE Ανώνυμη Βιοτεχνική και Εμπορική Εταιρία Κοσμημάτων Ωρολογίων-Ενδυμάτων-Υποδημάτων-Αξεσουάρ» και «ELMEC SPORT Ανώνυμη Εμπορική Βιομηχανική και Τεχνική Εταιρία» από την εταιρία «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ Ανώνυμη Εταιρία Εκμετάλλευσης Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών και Βιομηχανική, Βιοτεχνική, Τεχνική και Εμπορική Εταιρία Α.Ε.» με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v