Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli: Outperform από EFG Sec. - Neutral από UBS

Υψηλότερα του αναμενόμενου χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου της Folli Follie η ΕFG Eurobank Xρηματιστηριακή σε έκθεσή της (27/8) με αφορμή τα μεγέθη της εταιρίας. ”Πλήρως αποτιμημένη” η μετοχή λέει η UBS, που διατηρεί την τιμή-στόχο στα 26,3 ευρώ.

Folli: Outperform από EFG Sec. - Neutral από UBS
Υψηλότερα του αναμενόμενου χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου της Folli Follie η ΕFG Eurobank Xρηματιστηριακή σε έκθεσή της (27/8) με αφορμή τα μεγέθη της εταιρίας, ενώ παραμένει θετική για τις προοπτικές της εταιρίας και διατηρεί τη σύσταση ”Outperform”.

H Folli Follie διαπραγματεύεται 15,6 φορές τα εκτιμώμενα για το 2004 κέρδη, αναφέρει η χρηματιστηριακή εταιρία.

Αμετάβλητη διατηρεί τη σύσταση ”neutral 2” και την τιμή-στόχο στα 26,3 ευρώ για τη μετοχή της εταιρίας η UBS, σύμφωνα με έκθεσή της (27 Αυγούστου).

Τα αποτελέσματα εξαμήνου χαρακτηρίζονται ελαφρώς καλύτερα των εκτιμήσεων, ενώ ο οίκος αποδίδει την υποχώρηση του περιθωρίου κερδών και αυτή του περιθωρίου EBITDA στην αύξηση των πρώτων υλών, καθώς και στο άνοιγμα νέων καταστημάτων.

Για το σύνολο του 2004 προβλέπει καθαρά κέρδη στα 53 εκατ. ευρώ και για το 2005 στα 63 εκατ. ευρώ.

Η UBS χαρακτηρίζει τον τίτλο ”πλήρως αποτιμημένο” σε ορίζοντα 12μήνου, ενώ θεωρεί ότι τα όποια ρίσκα σχετίζονται με τα σχέδιά του εμπεριέχονται στην τρέχουσα τιμή της μετοχής.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v