Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Citigroup: Στα 10,5 ευρώ η νέα τιμή στόχος για ΟΤΕ

Σε αναβάθμιση της τιμής στόχου στα 10,5 ευρώ από τα 9,3 ευρώ καθώς και στη θετική αναθεώρηση της σύστασης για τη μετοχή του ΟΤΕ σε 2H από (hold/high risk) από 3H (sell/high risk) προχώρησε η Citigroup σε ανάλυσή της με ημερομηνία 26 Αυγούστου, ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του ΟΤΕ.

Citigroup: Στα 10,5 ευρώ η νέα τιμή στόχος για ΟΤΕ
Σε αναβάθμιση της τιμής στόχου γαι τη μετοχή του ΟΤΕ στα 10,5 ευρώ από τα 9,3 ευρώ, καθώς και στη θετική αναθεώρηση της σύστασης σε 2H από (hold/high risk) από 3H (sell/high risk) προχώρησε η Citigroup σε ανάλυσή της με ημερομηνία 26 Αυγούστου, ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του ΟΤΕ.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 19 Μαΐου 2004, η Citigroup, σε έκθεσή της με τίτλο ”Μισοτελειωμένες δουλειές” είχε υποβαθμίσει την τιμή στόχο γιατον ΟΤΕ από τα 12,20 στα 9,3 ευρώ, καθώς και τη σύσταση σε ”sell” από ”hold”, προκαλώντας αλλεπάλληλες ”απαντήσεις” από όλους σχεδόν του μεγάλους διεθνείς οίκους.

Ειδικότερα, ο διεθνής χρηματιστηριακός οίκος στην ανάλυσή του επισημαίνει πως τα αποτελέσματα β΄ τριμήνου του ΟΤΕ ήταν ελαφρώς καλύτερα από το χαμηλότερο εύρος των προβλέψεων της Citigroup.

Παράλληλα, τονίζει ότι η μετοχή του Οργανισμού έχει σημειώσει απώλειες 14% το τελευταίο εξάμηνο, καθώς και το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη σειρά ανακοίνωσης αποτελεσμάτων υπό τη νέα διοίκηση.

Μάλιστα, στην ανάλυσή της η Citigroup κάνει λόγο για μικρότερες θετικές ειδήσεις που αφορούν στις διεθνείς δραστηριότητες του ΟΤΕ καθώς και στην παρουσίαση του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρίας στο δ΄ τρίμηνο.

Επιπλέον, στην ανάλυση της Citigroup υπογραμμίζεται ότι ο ΟΤΕ θα πρέπει να επικεντρωθεί στη μείωση του κόστους στις εγχώριες δραστηριότητες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v