Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνέδριο στην Κων/πολη για τα 25 χρόνια του ISE

Στις "προκλήσεις για τις αγορές και τα χρηματιστήρια" θα αναφερθεί στην αυριανή του ομιλία στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης ο πρόεδρος του Χ.Α. κ. Σωκράτης Λαζαρίδης.

Συνέδριο στην Κων/πολη για τα 25 χρόνια του ISE
Στις "προκλήσεις για τις αγορές και τα χρηματιστήρια" θα αναφερθεί στην αυριανή του ομιλία στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης ο πρόεδρος του Χ.Α. κ. Σωκράτης Λαζαρίδης.

Ο κ. Λαζαρίδης, επίσημος προσκεκλημένος του γειτονικού χρηματιστηρίου, θα συμμετάσχει ως ομιλητής σε διήμερο συνέδριο που διοργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων λειτουργίας της χρηματιστηριακής αγοράς της Κωνσταντινούπολης.

Επίσημοι ομιλητές στο συνέδριο θα είναι οι κ. Robert Mundell, κάτοχος του Βραβείου Νόμπελ Οικονομίας (1999), Rodrigo de Rato, πρώην δ/νων σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, και Ronald Arculli, πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Χρηματιστηρίων.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν θέματα όπως η νέα εποχή του κανονιστικού πλαισίου για τις χρηματιστηριακές αγορές, νέες τεχνολογίες και καινοτομίες καθώς και η επίτευξη διεθνών και τοπικών συνεργασιών με άλλα χρηματιστήρια.

Στο ίδιο πάνελ με τον κ. Σωκράτη Λαζαρίδη, θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου της Κωνσταντινούπολης κ. H. Erkan, ο κ. Meyer S. Frucher, αντιπρόεδρος του NASDAQ OMX Group, Inc., ο κ. Dominique Cerutti, πρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του NYSE Euronext, και ο κ. Frank Gerstenschlager, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του FWB Frankfurter Wertpapierborse (Frankfurt Stock Exchange).

Συντονιστής θα είναι ο κ. Bruce Weber, υπεύθυνος διαχείρισης πληροφορίας (information management) από το London Business School.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v