Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Στα 25 ευρώ η τιμή στόχος από UBS- ”buy”

Τα αποτελέσματα εξαμήνου της ΔΕΗ και η απόφαση για το ύψος των τιμολογίων της εκτιμά η UBS ότι θα αποτελέσουν ”κλειδί” για την μελλοντική πορεία της μετοχής, για την οποία η τιμή στόχος διατηρείται στα 25 ευρώ με σύσταση ”buy” 924/8/04). Ελαφρά υψηλότερα του consensus αναμένει ο οίκος το εξάμηνο της επιχείρησης.

ΔΕΗ: Στα 25 ευρώ η τιμή στόχος από UBS- ”buy”
Κλειδί” για την πορεία της μετοχής της ΔΕΗ εκτιμά η UBS ότι θα αποτελέσουν τόσο τα αποτελέσματα εξαμήνου 2004 της εταιρίας, όσο και η απόφαση που αφορά το ύψος της αύξησης των τιμολογίων της και αναμένεται το Σεπτέμβριο.

Στην έκθεσή του με ημερομηνία 24 Αυγούστου, ο διεθνής οίκος διατηρεί την τιμή στόχο για τον τίτλο της ΔΕΗ στα 25 ευρώ, όπως και τη σύσταση σε ”buy 1”. Στην ίδια έκθεση περιέχονται τα αποτελέσματα εξαμήνου της ΔΕΗ, τα οποία αναμένονται ελαφρά υψηλότερα των συγκλινουσών εκτιμήσεων.

Συγκεκριμένα, η αύξηση των καθαρών κερδών υπολογίζεται σε 7% (188 εκατ. ευρώ), ενώ αυτή των πωλήσεων εκτιμάται ότι θα είναι της τάξης του 6,6% (2,043 δισ. ευρώ). Τα EBITDA αναμένεται να διαμορφωθούν στα 652 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 11%.

Η ΔΕΗ είναι προγραμματισμένο να ανακοινώσει τα αποτελέσματα εξαμήνου αύριο, στις 26 Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v