Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Υποβάθμιση της σύστασης από Lehman Bros

Υποβάθμισε η Lehman Brothers την Cosmote σε ”equalweight” από ”overweight”, ενώ διατήρησε την τιμή-στόχο σταθερή στα 16,5 ευρώ (25/0804). Η Lehman Brothers εκτιμά επιβράδυνση του ρυθμού αύξησης των εσόδων στο 5% το 2005.

Cosmote: Υποβάθμιση της σύστασης από Lehman Bros
Σε ”equalweight” από ”overweight” υποβάθμισε η Lehman Brothers την Cosmote ενώ διατήρησε την τιμή-στόχο σταθερή στα 16,5 ευρώ, όπως προκύπτει από έκθεση του οίκου European Morning Notes με ημερομηνία 25 Αυγούστου.

Όπως επισημαίνεται, οι αναπτυξιακοί ρυθμοί της Cosmote αναμένεται να υποχωρήσουν σημαντικά από το δ΄ τρίμηνο και εξής, δεδομένου του αντγωνισμού και του ύψους των τελών τερματισμού που ισχύει στην Ελλάδα.

Η Lehman Brothers υπογραμμίζει ακόμη την πιθανή καθυστέρηση αναφορικά με τα εκκρεμή θέματα που ”περνούν” από τον ΟΤΕ και αφορούν τις αποφάσεις για τη χρησιμοποίηση των ρευστών της Cosmote, αλλά και τα ρίσκα της ελληνικής οικονομίας στην μετά- ολυμπιακή εποχή.

Συμπερασματικά, ο οίκος προβλέπει επιβράδυνση του ρυθμού αύξησης των εσόδων από 18% το 2004 στο 5% το 2005, ενώ δεν παραλείπει να επισημανει τους ”λίγους θετικούς καταλύτες” και ”την αυξημένη πιθανότητα καθοδικής κίνησης των ελληνικών μετοχών”.

Ωστόσο, παρά τα όσα αναφέρει, χαρακτηρίζει την ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας ”ισχυρή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v